קפוץ ישר אל:

  • סיינטיפיק אמריקן
  • חדשות מדע
  • שאל את המומחה
  • ניסויי מדע בבית
  • יש מקום לספק
  • מה אתם יודעים?
  • מדע במבט על
  • משחק המוח
מכון דוידסון עמוד ראשי
  • facebook
  • email
  • עב
  • En
  • عر
  • Es
  • De
  • לוגו מכון דוידסון
  • תוכניות
  • נדירים במדעים
  • VOD מדעי
  • תקועים בבית
  • עדכוני קורונה
  • אודות
  • לוגו של מכון וינצמן
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
חפשו באתר
  • youtube
  • facebook
  • twitter
  • instagram
  • moodle
  • גן המדע
  • סיינטיפיק אמריקן
  • חדשות מדע
  • שאל את המומחה
  • ניסויי מדע בבית
  • יש מקום לספק
  • מה אתם יודעים?
  • מדע במבט על
  • כתבות מוקלטות
  • גחלילית – עם המדע ולידו
טוען

תוצאות חיפוש

תזונה

  • משחקים באוכל

    סוד הפשטות של רוטב הפסטה

    גם מאחורי מצרכים יומיומיים כמו עגבניות וגבינת פֶטָה, עומדים תהליכים כימיים מורכבים

    ד"ר דפנה מנדלר 5 במרץ, 2021 זמן קריאה משוער 5 5 ד׳
  • משחקים באוכל

    בצל: האושר שמתחיל בדמעות

    הכימיה המיוחדת של הבצל ומתכון למרק בצל נפלא

    ד"ר דפנה מנדלר 5 בפברואר, 2021 זמן קריאה משוער 7 7 ד׳
  • משחקים באוכל

    הלחם עם החמאה

    איך הופכים הרבה חמאה, ביצים וסוכר למאפה מעודן ומענג? המדע של הבריוש המוצלח

    ד"ר דפנה מנדלר 22 בינואר, 2021 זמן קריאה משוער 7 7 ד׳
  • משחקים באוכל

    המוציא לחם מן המדע

    קמח ומים, סוכר, מלח, וכמובן שמרים – איך המרכיבים הפשוטים והכימיה ביניהם אחראים למאפה הבסיסי והטעים?

    ד"ר דפנה מנדלר 8 בינואר, 2021 זמן קריאה משוער 7 7 ד׳
  • משחקים באוכל

    הדרך המדעית לריזוטו מוצלח

    מהו האורז האידיאלי? ואיך נכין אותו בלי מאמץ? הכימיה של הריזוטו תבטיח לכם תבשיל קְרֵמי וטעים

    ד"ר דפנה מנדלר 25 בדצמבר, 2020 זמן קריאה משוער 5 5 ד׳
  • משחקים באוכל

    כמו סופגניות, בלי שמרים: מדעי הצ'ורוס

    מה קורה כשמפגישים בין בצק רבוך של פחזניות לשמן הלוהט?

    ד"ר דפנה מנדלר 4 בדצמבר, 2020 זמן קריאה משוער 5 5 ד׳
  • שאל את המומחה

    כמו פרי בשל: מה משמעות שינוי הצבע של פירות?

    הפרי הוא אמצעי פרסום של הצמח, כדי לדאוג להפצת הזרעים שלו. איך זה קורה?

    ליאור פייגון 30 בנובמבר, 2020 זמן קריאה משוער 6 6 ד׳
  • משחקים באוכל

    מדעי החצילים

    איך מנטרלים את המרירות של החצילים? כיצד מונעים מהם לספוג המון שמן? ולמה כדאי להמליח? הדרך לחציל המושלם

    ד"ר דפנה מנדלר 27 בנובמבר, 2020 זמן קריאה משוער 7 7 ד׳
  •  
  • 1 of 17
  • לעמוד הבא ›
  • העמוד הקודם
  • העמוד הבא

רוצה לקבל עדכונים על כתבות חדשות באתר?

כן, בטח לא, תודה אשרו גם את ההודעה למעלה בפינת הדפדפן
לוגו מכון דוידסון
  • youtube
  • facebook
  • twitter
  • instagram
  • moodle
  • דף הבית
  • כלים
  • דרושים
  • צור קשר
  • מדיניות הפרטיות
  • תנאי שימוש
  • הצהרת נגישות
השימוש כפוף לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חובה למלא את השדה דוא"ל. כתובת הדוא"ל אינה חוקית.
להרשמה אשרו: