- 51כתבות
- 572תגובות
-
21 בפברואר, 2019 זמן קריאה משוער 5
-
חדשות מדע
מי שאוכל מעט, מת לאט
מחקר חדש: האטה של קצב חילוף החומרים מצמצמת נזקים הקשורים להזדקנות התא
26 במאי, 2018 זמן קריאה משוער 5 -
חדשות מדע
"מהיום דיאטה": המשקל המצטבר של עודף משקל
מחקר מגלה: הסכנה למחלות לב וכלי דם עולה ככל שהשמנת היתר נמשכת יותר שנים
24 במאי, 2018 זמן קריאה משוער 3 -
שאל את המומחה
יציאת מצרים – מדוע מצות גורמות לעצירות?
אוכל יבש ודל בסיבים תזונתיים הוא מתכון בטוח ליציאות קשות. איך אפשר בכל זאת לעבור את הפסח בשלום?
31 במרץ, 2018 זמן קריאה משוער 3 -
שאל את המומחה
מדוע סיבים תזונתיים בריאים לנו?
איך הסיבים התזונתיים של פירות וירקות מועילים לנו? הם משפיעים כנראה על הרכב חיידקי המעיים
26 בפברואר, 2018 זמן קריאה משוער 4 -
חדשות מדע
התוספים שלא מוסיפים
תוספי תזונה שמכילים ויטמין D וסידן כנראה אינם מונעים שברים בגיל המבוגר, לפחות אצל אנשים שחיים בביתם
19 בפברואר, 2018 זמן קריאה משוער 5 -
חדשות מדע
להכניס את חיידקי המעי לכושר
שני מחקרים: פעילות גופנית תורמת לא רק לבריאות שלנו, אלא גם לאוכלוסיית החיידקים המועילים בגופנו
11 בינואר, 2018 זמן קריאה משוער 5 -
יש מקום לספק
השקר המתוק של השוקולד המריר
ההשפעה החיובית שלו על הבריאות שולית, ואוכלים אותו עם הרבה סוכר. אז איך זכה השוקולד המריר למעמד של מזון על?
10 בינואר, 2018 זמן קריאה משוער 4