גלי המיקרוגל מוכרים לנו בזכות היכולת שלהם לערר מולקולות מים ועל ידי כך לסייע בחימום המזון שלנו, אולם יש בגלי מיקרוגל הרבה מעבר לכך. כיום נעשה שימוש בקרני מיקרוגל בתקשורת סלולרית, בחיזוי מזג האוויר, בחקר האבק הבין כוכבי, סופרנובות ועוד. הסרטון שלפנינו עוסק בקרני המיקרוגל והשימושים שלהם במחקר. הסרטון הוא השלישי בסדרה בת שמונה חלקים העוסקת בספקטרום האלקטרומגנטי והשימושים שלו במחקר.

סרטון זה הופק בידי נאסא ותורגם בידי צוות אתר דוידסון אונליין.

עוד בסדרה: מבואגלי רדיוגלי אינפרא אדוםהאור הנראהקרני אולטרא סגולקרני רנטגן, קרני גמא